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Dear Ms. Rangel:

You ask whether certain information is subject to required public disclosure under the
Public Infonnation Act (the "Act"), chapter 552 ofthe Government Code. Your request was
assigned ID# 353542.

The Fort Bend County Sheriff's Office (the "sheriff') received a request for information
pertaining to a specified incident. You claim the requested information is excepted from
disclosure under sections 552.101 and 552.108 of the Government Code. We have
considered the exceptions you claim and reviewed the submitted information.

Section 552.101 ofthe Government Code excepts from disclosure "information considered
to be confidential by law, either constitutional, statutory, or by judicial decision.;' Gov't
Code § 552.101. This exception encompasses information. that other statutes make
confidential. Section 58.007 of the Family Code provides in part:

(c) Except as provided by Subsection (d), law enforcement records and files
concerning a child and information stored, by electronic means or otherwise,
concerning the child from which a record or file could be generated may not
be disclosed to the public and shall be:

(1) if maintained on paper or microfilm, kept separate from
adult files and records;
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(2) if maintained electronically in the same computer system as
records or files relating to adults, be accessible under controls that are
separate and distinct from controls to access electronic data
concerning adults; and

(3) maintained on a local basis only and not sent to a central state or
federal depository, except as provided by Subchapters B, D, and E.

(e) Law enforcement records and files concerning a child maybe inspected
or copied by a juvenile justice agency as that term is defined by
Section 58.101, a c;riminal justice agency as that term is defined by
Section 411.082, Government Code, the child, and the child's parent or
guardian.

0) Before a child or a child's parent or guardian may inspect or copy a record
or file concerning the child under Subsection (e), the custodian ofthe record
or file shall redact:

(1) any personally identifiable information about a juvenile suspect,
offender, victim, or witness who is not the child; and

(2) any infonnation that is excepted from required disclosure under
Chapter 552, Government Code, or other law.

FaIn. Code § 58.007(c), (e), (j). Section 58.007(c) is applicable to records of juvenile
conduct that occuned on or after September 1, 1997. See Open Records Decision No. 644
(1996). The juvenile must have been at least 10 years old and less than 17 years ofage when
the conduct OCCUlTed. See Fam. Code § 51.02(2) (defining "child" for purposes oftitle 3 of
Family Code);

We have reviewed the submitted infonnation and find it involves allegations ofdelinquent
juvenile conduct that OCCUlTed after September 1, 1997. Thus, this infonnation is
confidential under section 58.007. However, we note the requestor may be a parent or
guardian of the juvenile suspect listed in the report. If the requestor is a parent or guardian
ofthe juvenile suspect listed in the submitted report, then under section 58.007(e), she may
inspect or copy any law enforcement records concerning her own child. Id. § 58.007(e).
However, any personally identifiable inforn1ation concerning other juvenile suspects,
offenders, victims, or witnesses must be redacted. See id. § 58.0070)(1). Therefore, in the
event the requestor has a right to inspect the submitted report, we hold that the sheriffmust


